Συχνές ερωτήσεις (FAQs)

Αν έχεις απορίες... στις λύνουμε! Αν έχεις και άλλες, με χαρά περιμένουμε να επικοινωνήσεις μαζί μας!

Κατά την προσωπική μας άποψη, οποιοσδήποτε χώρος με τουλάχιστον 30 αθλούμενους θα πρέπει να έχει πλατφόρμα online κρατήσεων. Έτσι θα αυτοματοποιήσει την καθημερινότητα του και δεδομένα θα εξοικονομηθεί χρόνος και χρήματα!

Οδεύουμε προς τα 7 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας και συνεχίζουμε να αναπτυσσόμαστε και να βελτιώνουμε την πλατφόρμα μας!

Έχουμε ήδη ξεπεράσει τους 100 χώρους σε όλη την Ελλάδα και ελπίζουμε έως τα τέλη του 2024 να φτάσουμε τους 200.

Δυστυχώς όχι. Η πλατφόρμα λειτουργεί με συνδρομητικό τρόπο όπου έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις το πακέτο που σου ταιριάζει καλύτερα! Μπορείς να δεις τα Συνδρομητικά πακέτα εδώ.

Φυσικά! Η παρουσίαση της πλατφόρμας γίνεται με δύο τρόπους, είτε κατ ιδίαν είτε διαδικτυακά μέσω Zoom. Επικοινώνησε μαζί μας και θα σου εξηγήσουμε τα πάντα!

Σε γυμναστήρια, χώρους άθλησης και wellness studios. Για παράδειγμα από Yoga και Pilates studios έως και Crossfit rooms ή χώρους Personal Training!

Η πλατφόρμα του Gym Booking είναι ένα πλήρως αυτοματοποιημένο και διαχειρίσιμο εργαλείο που μπορεί, με άνεση, να αντικαταστήσει ανθρώπινη γραμματειακή υποστήριξη. Έχει αναπτυχθεί έτσι ώστε οι διαχειριστές του εκάστοτε χώρου να κάνουν καθημερινά την ελάχιστη δυνατή χειροκίνητη εργασία!

Η πλατφόρμα του Gym Booking εγκαθίσταται σε 1-2 εργάσιμες ημέρες και είναι έτοιμη πως λειτουργία!

Φυσικά! Μπορείς να διακόψεις τη συνδρομή σου οποιαδήποτε στιγμή ή εναλλακτικά να την ενεργοποιήσεις ξανά όταν θέλεις! Όλα τα δεδομένα (για παράδειγμα μέλη, κρατήσεις, οικονομικά στοιχεία) μπορούν να σου δοθούν σε μορφή αρχείων Excel σε περίπτωση που θέλεις να διακόψεις τη συνεργασία μας, ώστε να μην χάσεις τίποτα!

Η πλατφόρμα του Gym Booking έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιαδήποτε συσκευή (πχ υπολογιστής, tablet, κινητό) και από οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα (Windows, MacOS, Linux, Android, iOS). Αρκεί να έχεις σύνδεση στο Internet! Βασικό επίσης: η συσκευή δεν είναι απαραίτητο να είναι τελευταίας γενιάς, η πλατφόρμα λειτουργεί άψογα και σε συσκευές... που έχουν κάποια χρόνια στην πλάτη τους!